Zapowiedzi
-
-
Premiera książki “Sezonowe Alaantkowe BLW” to wielka okazja dla rodzin, które chciałyby odżywiać się nieco zdrowiej. W książce główną ideą jest wykorzystanie produktów w kuchni, które pojawiają się sezonowo, a ich wykorzystanie będzie dziecinnie łatwe. Przepisy, które proponują autorki są wyjątkowo efektowne, a ich przyrządzenie nie zajmuje dużo czasu. Poprzednie książki autorek cieszyły się sporą popularnością, a ich kolejna książka również zapowiada się intersująco. Będzie to idealna pozycja dla każdego rodzica, który chce, by jego dziecko żyło zdrowo i odżywiało się z uwzględnieniem wszystkich składników odżywczych. Premiera książki jest zaplanowana na lipiec 2021 roku, czyli już wkrótce
-
-
Książki kulinarne są publikowane przez wiele autorów. Zarówno profesjonalni kucharze prezentują swoje popisowe dania, ale kulinarni pasjonaci, na przykład blogerzy również mają wiele do powiedzenia. To jaką książkę kulinarną się wybierze zależy od upodobań, ale jest jeszcze jedna grupa odbiorców. Mianowicie dzieci oraz ich rodzice, którzy czekają na książę kulinarną dostosowaną do potrzeb małych brzuszków oraz całych rodzin chcących się zdrowo, ale przy tym smacznie odżywiać. Książa “Sezonowe Alaantkowe BLW” od Joanny Anger oraz Anny Piszczek to pozycja, która jest propozycją dla rodziców chcących lepiej odżywiać swoje dzieci